MTB Harzen v/ Martin Nørris - en lokal medspiller i Harzen


Martin Nørris, indehaver af MTB Harzen, er kommet i Harzen igennem 7 år, og kender området som sin egen baglomme. Han har opbygget et stort lokalt netværk i området, herunder bl.a. mange restaurationer, som er blevet til MTB Harzen BikeStops – restauranter vi spiser frokost på ved længere ture, som også har et lille lager af de mest gængse reservedele og værktøj, hvorved vi hurtigt og nemt kan få vores mountainbikes fikset ved uheld.

MTB, glade gæster og et godt sammenhold er drivkraften


MTB Harzen teamet tæller nu fem fuldtidsansatte, hvor af fire er guider og en passer vores bikeshop. Vi er alle sammen nogle unge, danske gutter med en forkærlighed for mountainbike, sjov og glade mennesker. Vi bor sammen alle fem i en lejlighed på vores MTB-hotel, hvor vi har det sjovt og godt med vores gæster. Dét der driver os, er en kombination af vores store interesse for MTB samt alle vores glade gæster, der kommer og besøger os hver weekend igennem de syv måneder, sæsonen varer.

Foruden fuldtidsansatte guider, har vi også tilknyttet ti guider på freelance basis.

Martin Nørris


Det er svært at sætte en finger på, hvad der er det bedste ved Harzen – der er så meget! Vi har jo en helt fantastisk natur med nogle mega fede spor, og så kommer der en masse glade mennesker hver weekend og besøger os. Alle gæsterne bliver sendt retur med en god oplevelse i rygsækken efter nogle gode dage hernede, dét er faktisk det bedste ved mit arbejde.

Johannes Rom Dahl


Jeg er fan af Harzen, fordi det er så afvekslende. Det er muligt at finde de vildeste stensektioner, men også at køre nogle flowstykker på samme tur. Det er noget for enhver smag og behov.

Efter nogle år med uddannelse i Danmark skulle der ske noget nyt. Jeg var så heldig at møde Martin ganske tilfældigt, og pludselig stod jeg i Harzen.

Nicolaj Nicolajsen


De mange fede singletracks der ligger skjult hernede, er uden tvivl det fedeste hernede. Jeg får et kick ud af at finde nye spor, som vi kan tage vores gæster med på. Spor som er umulige at finde på egen hånd. Udover sporene så er bikeparkerne også sjove at køre i. Lift op, cykle ned. What’s not to like?

Jonas Holm Larsen


Jeg synes klart, at det er de tekniske nedkørsler, der er det fedeste i Harzen. Både i naturen og i bikeparkerne hernede. Udover det er Harzen også garant for noget særdeles godt foder ;-) Jobbet som MTB guide giver mig mulighed for at møde mange fede MTB entusiaster, der alle er glade og i godt humør. Og hvorfor være andet? De skal kun fokusere på at holde ferie, cykle, spise godt og hygge sig i en hel weekend!

Jakob Lerbech Pedersen


Der hersker ingen tvivl om, at de fede spor og den flotte natur er noget helt særligt. Men ’Team MTB Harzen’ og det fællesskab vi har her nede, dét er ganske specielt. Vi er fem unge gutter i et kollektiv, der foruden at være helt vilde med MTB også lever sammen, spiser sammen, arbejder sammen og drikker en frygtelig masse øl. Det er ikke et job, der holder evigt, men oplevelsen hernede er det hele værd.